El pagament de les comandes efectuades a través de la pàgina web s’efectuarà mitjançant targeta de crèdit a través de la passarel·la de pagament de Stripe. Entenem que aquesta passarel·la ens permet oferir totes les garanties necessàries tant a l’usuari com a la nostra empresa.

D’acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant LSSICE), Serveis Gràfics Boira S.L. posa a la seva disposició la següent informació:

El nom SERVEIS GRÀFICS i el domini boira.cat són propietat d’Artur Baró Tort amb NIF número 77311700Y

Objecte

L’objecte d’aquest contracte és la venda en línia de productes impresos comercialitzats per nosaltres, des de l’Ametlla del Vallès.

Protecció de dades personals

Serveis Gràfics Boira S.L., titular del NIF B09804212 (en endavant “SERVEIS GRÀFICS”), informa que en virtut de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, l’informa que totes les dades personals, estan incorporades en fitxers responsabilitat de SERVEIS GRÀFICS.  La finalitat d’aquest fitxer és la de gestionar la relació comercial i informar dels nostres serveis. Aquestes dades seran preservades  amb la privacitat i confidencialitat legalment exigible.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se a: contacte@boira.cat

SERVEIS GRÀFICS no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a la seva pàgina web.

Propietat intel·lectual i industrial

SERVEIS GRÀFICS informa que la pàgina web és de la seva propietat i que no concedeix cap altra llicència o dret que la de consultar la web, de manera que qualsevol reproducció o utilització de còpies realitzades amb altres fins queda expressament prohibida. Qualsevol ús indegut constitueix un frau i podrà ser perseguit de conformitat amb la legislació vigent, excepte en els casos d’autorització prèvia i per escrit per part de SERVEIS GRÀFICS.

Els continguts subministrats i qualsevol element, marca, dibuix, fotografia, model, logo, gràfic, etc. estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de SERVEIS GRÀFICS.

En relació amb la informació i els materials inclosos a la web s’ha d’informar que s’han obtingut de fonts considerades segures i fiables, i, així i tot, SERVEIS GRÀFICS no pot garantir que siguin exactes, complets, actualitzats, motiu pel qual declinem expressament qualsevol responsabilitat referent a la informació continguda en aquesta pàgina web.

De la mateixa manera, SERVEIS GRÀFICS  no es fa responsable de les pàgines webs que no siguin la pròpia i que es poden accedir mitjançant vincles o enllaços, i també de qualsevol contingut posat a disposició de tercers.

LLEGEIXI ATENTAMENT AQUESTES CONDICIONS

Les presents Condicions Generals regularan expressament les relacions sorgides entre Serveis Gràfics Boira S.L., Carrer Montserrat 4 B (08480 l’Ametlla del Vallès) i amb NIF B09804212 (en endavant, “SERVEIS GRÀFICS”) i els tercers (en endavant, “Usuaris”) que es donin d’alta com a usuaris o adquireixin productes a través de la botiga en línia del lloc web oficial de SERVEIS GRÀFICS  (http://www.boira.cat/botiga, d’ara endavant la “Botiga”).

PRODUCTES I PREUS

SERVEIS GRÀFICS es reserva el dret a decidir, en cada moment, els Productes que s’ofereixin als Usuaris a través de la Botiga. En particular, SERVEIS GRÀFICS podrà en qualsevol moment afegir nous Productes als oferts o inclosos en la Botiga, entenent-se que llevat que es disposi una altra cosa, tals nous Productes es regiran pel que disposen les presents Condicions Generals. Així mateix, SERVEIS GRÀFICS es reserva el dret a deixar de prestar o facilitar l’accés i utilització en qualsevol moment i sense previ avís de qualsevol de les diferents classes de Productes que s’ofereixen a la Botiga.

Els Productes inclosos en la Botiga es correspondran de la forma més fidedigna possible que permeti la tecnologia de visualització en web als productes efectivament oferts. Les característiques dels Productes i els seus preus apareixen en la Botiga. Els preus indicats en la Botiga són en Euros i inclouen l’IVA. El cost de les despeses d’enviament no està inclòs en el preu del producte.

Forma de pagament

Amb targeta de crèdit.

El pagament mitjançant targeta bancària és completament segur. La totalitat de la transacció es realitza de forma xifrada a través d’un servidor de validació bancària utilitzant el protocol d’encriptació SSL (tecnologia d’encriptació les sigles provenen del seu nom “Secure Socket Layer”). Les compres, per tant, que vostè fa mitjançant el pagament en línia són totalment segures.

Servei i termini de lliurament

Les despeses d’enviament seran per compte de l’usuari, llevat campanyes específiques que podran aparèixer en el moment de la compra, on SERVEIS GRÀFICS  podrà enviar la mercaderia a ports subvencionats a canvi d’una compra mínima.

Els preus dels enviaments apareixeran en el moment de la compra, segons els preus dels diferents operadors logístics.

El producte serà lliurat en un termini de 5 a 10 dies laborables un cop feta la comanda en línia.

Les comandes només se serviran dins de la península Ibèrica exceptuant Portugal,  per evitar un possible deteriorament del producte.

DRET DE DESISTIMENT, CANVIS I DEVOLUCIONS

Si el producte de la seva comanda arribés al seu domicili defectuós, en mal estat o no es correspon amb la seva comanda, no es preocupi. Només s’ha de posar en contacte amb nosaltres per mail a hola@boira.cat en un termini de 7 dies des de la recepció del seu paquet. Ens comprometem a canviar o tornar-li els següents imports:

* Si el paquet tramès arriba al seu domicili en condicions dolentes (copejat, mullat, etc.) i és retornat sense haver estat obert per la mateixa agència de transport, li reposem el mateix producte sense cap cost. Només poseu-vos en contacte amb nosaltres perquè li gestionem la recollida.

* Si la devolució es deu al desistiment o cancel·lació de la comanda, li retornarem l’import del producte, sempre que es retorni en el seu embalatge original, sense obrir i quan el Producte estigui en perfecte estat. No obstant això, seran pel teu compte totes les despeses i costos addicionals derivats de la devolució.

* Si la devolució de la comanda es deu a una causa imputable a SERVEIS GRÀFICS, l’hi canviem pel mateix producte en bon estat.

SERVEI D’ATENCIÓ AL CLIENT

Per a qualsevol incidència, reclamació o exercici dels seus drets, l’Usuari pot contactar amb SERVEIS GRÀFICS de les següents maneres:

Per correu: Carrer Montserrat 4 B – 08480 l’Ametlla del Vallès (Barcelona)

Per Mail: hola@boira.cat

Per telèfon: +34675589812

RESPONSABILITAT

Els productes oferts per SERVEIS GRÀFICS compleixen amb la legislació espanyola i europea vigent.

SERVEIS GRÀFICS no serà responsable de la manca de lliurament de la comanda per la manca de disponibilitat de productes, causes de força major, cas fortuït, vagues ja siguin de la mateixa entitat, sectorials o generals o les promogudes per treballadors dels serveis de correus i transports o comunicacions. SERVEIS GRÀFICS  no respondrà pels fets anteriorment esmentats dels danys indirectes, pèrdues d’explotació, benefici o oportunitat.

LLEI APLICABLE I FUR

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Qualsevol controvèrsia sorgida de la interpretació o execució que poguessin sorgir en relació amb la validesa, interpretació, compliment o resolució del present contracte se sotmetrà a la Jurisdicció i Competència dels Jutjats i Tribunals de la Ciutat de Barcelona, amb renúncia al fur que pogués correspondre l’Usuari, sempre que la legislació aplicable així ho permeti.

SERVEIS GRÀFICS BOIRA S.L.
hola@boira.cat
Tel. 675 589 812