Formem part del teu negoci

Persones reals

El nostre objectiu és posar-vos les coses fàcils.

No malgastis el temps buscant un proveïdor per cada especialitat d’impressió: amb nosaltres disposes de tot el ventall amb un sol interlocutor.

Som un equip

El nostre lema és trobar la millor solució per la producció de qualsevol element imprès dels nostres clients, oferint un servei de qualitat a bon preu i valor afegit. D’aquesta manera ens hem guanyat la seva confiança i el prestigi de ser una empresa seriosa al sector gràfic.

Som un equip de persones compromeses, amb més de 20 anys d’experiència al sector i estem al vostre servei. La nostra empresa existeix realment. No som un portal web que es dedica a subcontractar comandes abaratint tarifes a qualsevol preu. Amb Serveis Gràfics Boira, diversos equips de persones treballem diàriament per tirar endavant els projectes amb professionalitat i il·lusió.

Gestionem els equips per satisfer les necessitats d’adaptació al canvi aportant la diversitat en coneixements, habilitats i experiències que permeten donar respostes ràpides, flexibles i innovadores als projectes i reptes plantejats, promovent el rendiment i la satisfacció dels seus integrants.

Tenim el suport d’empreses de prestigi i qualitat contrastada per confiar els nostres projectes. Són empreses amb dècades d’experiència i posicions capdavanteres dins el sector de les arts gràfiques, amb el propòsit de la millora continua i, per això, s’adapten a les noves tecnologies i a les necessitats canviants dels nostres clients. Així disposem d’un global d’instal·lacions dedicades a la producció amb les certificacions ISO-9001 i ISO-14001; certificats de CdC FSC i PEFC, etc. Amb aquesta xarxa ens assegurem la consecució dels objectius marcats amb un alt grau de qualitat, servei i compromís que desitgem.

Visita el nostre blog