Una de les produccions més interessant que hem fet últimament ha estat aquest embalatge. Es tracta del disseny complet del desenvolupament de la caixa i la seva producció. De la part gràfica i de contingut se’n va ocupar el departament de disseny del nostre client.

L’empresa que ens va encarregar el projecte aposta, i molt fort, per una alimentació natural dels nostres animals de companyia. Produeixen pinsos, menjar humit, galetes… d’alt valor nutricional i amb aliments naturals i sense conservants. Per ser conseqüents, ens encarreguen un embalatge que compleixi tots els requisits i valors de la marca i el mateix producte que ells comercialitzen.

El material que els vam proposar és dels pocs amb una certificació de 100% compostable: paper de biocanya, i ho vam imprimir amb tintes aptes per l’ús alimentari que són de baixa migració per assolir un nivell altíssim en la sostenibilitat del producte.

Aquest paper es fabrica a partir de les restes de canya de sucre un cop se n’ha extret el suc. Per tant, no s’ha desforestat i és un procés de recuperació circular per generar nous productes. No té elements químics (per això manté el seu to natural), és 100% compostable i 100% biodegradable perquè és pura fibra vegetal. I està homologat per estar en contacte amb els aliments.

És un producte relativament nou i poc comercialitzat, però desitgem que es vagi implementant el seu ús i les empreses es comprometin a tenir una atenció real envers el medi ambient, com ha fet el nostre client.